Wilma en Beert zijn de eigenaren van Bed and Breakfast ‘t Onderkomen. Met de realisatie van deze B&B is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Deze wens is een flink aantal jaren geleden ontstaan. Op reis in Canada in 2003 raakten we geïnspireerd door een motel dat te koop stond op een prachtige locatie.
‘Hoe gaaf zou het zijn om beheerders te zijn van deze plek, om heel veel gasten welkom te mogen heten!’
Deze stap was wel erg groot en gezien de kinderen ook hun vaste basis hadden in Nederland, hebben we er voor gekozen deze droom in de vriezer te stoppen. Wel bleef het kriebelen.
In 2014 zijn we verhuisd naar onze huidige woning in ‘t Harde. We hebben zowel het huis als de tuin flink onder handen genomen en vier jaar later was het zo goed als af. Wilma is in dit jaar (2018) gestopt met werken en zich meer gaan toeleggen op haar hobby: bakken. Ze stak veel tijd in het maken van bruidstaarten en het verzorgen van luxe etentjes voor onze familie en vrienden. Wilma heeft door de loop der jaren ook haar eigen dieet moeten uitbreiden, waardoor ze veel creatief bezig was met heel veel lekkere recepten. Ondertussen is ze dan ook erg ervaren in de keuken, waarbij ze zich ook veel richt op suiker-, gluten-, en lactose vrije gerechten.
In de afgelopen jaren zijn we blijven nadenken over onze toekomstplannen. Bij Wilma kriebelde de droom van een eigen gastenverblijf meer en meer. Terugdenkend aan het motel in Canada, in combinatie met onze passie voor eten, leek het openen van een eigen bed and breakfast dé keuze voor onze toekomst.
In 2019 hebben we het besluit genomen om onze kelder flink te gaan verbouwen en onze bed and breakfast te starten. 2020 stond in het teken van het uitwerken van onze plannen en verbouwen en in 2021 is het dan zo ver: onze droom komt uit.